Genel Bilgiler

Toplantı Tarihi ve Yeri

Toplantı 4-7 Nisan 2013 tarihlerinde, Hilton Bursa Kongre Merkezi ve Oteli'nde gerçekleştirilecektir. Toplantı merkezi olarak seçilen Bursa Hilton Kongre Merkezi şehir merkezi, İstanbul, Ankara ve İzmir karayollarının kesişim noktasında bulunmakta olup şehir merkezine 8 km mesafededir.

Toplantı Dili

Toplantı resmi dili Türkçe'dir.

Toplantı İnternet Adresi

www.hdtvakfi.info

Toplantı İletişim Adresi

Kredilendirme

Toplantının tüm oturumları Türk Tabipler Birliği Kredilendirme Kurulu tarafından "Sürekli Tıp Eğitimi (STE)" olarak kredilendirilecektir. Bu kredilendirme ile ilgili formları toplantı çantası içerisinde bulabileceksiniz. Doldurulmuş TTB-STE formlarını ilgililere teslim edilmesini rica ederiz.

Yaka Kartı

Tüm katılımcıların toplantı merkezine girişte, bilimsel oturumlar esnasında sergi alanlarında ve diğer sosyal programlarda yaka kartlarını takmaları, toplantının sağlıklı yürüyebilmesi ve güvenliği açısından gereklidir.

Toplantı İzin Yazıları

Toplantı katılımı için kurumlara verilmek üzere talep edilecek toplantı izin yazıları. Toplantı Organizasyon Sekreterliği aracılığı ile talep eden katılımcılara gönderilecektir.

İptal Koşulları

Yapılan kayıt ve konaklama rezervasyonlarının 22 Şubat 2013 tarihine kadar iptali durumunda %50'si iade edilecek olup, 22 Şubat 2013 tarihinden sonra iptali durumunda kayıt ve konaklama ücretlerinin hiçbir şekilde iadesi yapılamayacaktır.

Bildiri Gönderme Koşulları

• Bildirilerin online sistem üzerinden girilmesi tek geçerli gönderim şeklidir. Sistemden bağımsız olarak e-mail ve posta yoluyla gönderilen bildiriler kabul edilmeyecektir. Bildiri gönderi adresi www.hdtvakfi.info
  • Son bildiri gönderme tarihi 22 Şubat 2013'tür. Elektronik sistem ilan edilen tarihte kapatılacaktır.
  • Bildiri özeti genel kuralları toplantı web sayfasında yer almaktadır.

Önemli Tarihler:

İndirimli kayıt ve konaklama için son tarih: 22 Şubat 2013